-

Bel voor een afspraak: 040 711 43 27

Erkende Gtechniq Detailer

Mon-Fri: 9:00 am – 5:00

Bel voor een afspraak: 040 711 43 27
Erkende Gtechniq Detailer
Nederlands | English

Autopoetsbedrijf Eindhoven​

Exlusieve auto detailing Eindhoven

X-clusive Car Care is het meest exclusieve autopoetsbedrijf uit de regio Eindhoven. Wij detailen nieuwe en gebruikte exclusieve auto’s, maar ook de liefhebber is bij ons welkom. Wij herstellen bekraste en dof geworden autolakken door in meerdere stappen te polijsten, en beschermen de lak met de meest exclusieve keramische coatings van Gtechniq welke een levensduur van tot wel 9 jaar hebben. Nieuwe auto’s brengen wij in beter-dan-nieuwstaat en beschermen we met een kermische coating, en old-timers worden niet meer terug herkend. Ook interieur reinigingen en beschermingen van de bekleding zijn onze specialiteiten, en voor een uiterst zorgvuldige hand-wast kunt u altijd, periodiek, bij ons terecht. 

Premium care

Veilig gestald: Uw auto staat bij ons veilig binnen gestald. Er is 24/7 camera bewaking, de poorten zijn omgeven met elektrische inbraakbeveiliging. 

Vakmanschap: U kunt bij ons terecht voor echt vakmanschap. Wij leveren exclusieve kwaliteit en werken met het meest professionele personeel.

Professionele service: Met uiterste zorg en veiligheid behandelen wij uw auto en zorgen we ervoor dat u zorgeloos een geweldig resultaat kunt verwachten.

Partnered with

Vrijblijvende prijsopgave

Auto laten wassen? Neem via onderstaande formulier direct contact met ons op. Wij komen binnen 1 werkdag bij u terug.

Give your car the royal treatment