-

Bel voor een afspraak: 040 711 43 27

Erkende Gtechniq Detailer

Mon-Fri: 9:00 am – 5:00

Bel voor een afspraak: 040 711 43 27
Erkende Gtechniq Detailer
Nederlands | English

Autobekleding reinigen

Bekleding reinigen

      De bekleding van uw auto is vatbaar voor beschadiging en vervuiling gedurende de gehele levensduur van de auto. Vervuiling ontstaat continue en ongelukjes kunnen gebeuren, op zowel lederen als stoffen bekleding. Doormiddel van een complete dieptereiniging en het gebruik van speciale producten krijgen wij het interieur van uw auto weer in nieuwstaat. Leren bekleding wordt eerst in de diepte gereinigd en later geconserveerd ter bescherming tegen uitdroging en slijtage om de levensduur van uw bekleding te vergroten. Als optie kan al het leer behandeld worden met de Gtechniq L1 Leather Guard leer beschermingStoffen bekleding wordt gereinigd door middel van shamponeren. Vlekken, kringen en vervuilingen worden hiermee verwijderd. Als optie kan de stoffen bekleding water-proof worden gemaakt met de Gtechniq I1 Smart Fabric coating met een levensduur tot 18 maanden. Zo is de bekleding beschermd tegen vervuilingen en ongelukjes. 

Alleen in combinatie met exterieur reiniging.

 

Premium care

Veilig gestald: Uw auto staat bij ons veilig binnen gestald. Er is 24/7 camera bewaking, de poorten zijn omgeven met elektrische inbraakbeveiliging. 

Vakmanschap: U kunt bij ons terecht voor echt vakmanschap. Wij leveren exclusieve kwaliteit en werken met het meest professionele personeel.

Professionele service: Met uiterste zorg en veiligheid behandelen wij uw auto en zorgen we ervoor dat u zorgeloos een geweldig resultaat kunt verwachten.

Partnered with

Vrijblijvende prijsopgave

Auto bekleding laten reinigen? Neem via onderstaande formulier direct contact met ons op. Wij komen binnen 1 werkdag bij u terug.

Give your car the royal treatment