-

Bel voor een afspraak: 040 711 43 27

Erkende Gtechniq Detailer

Mon-Fri: 9:00 am – 5:00

Bel voor een afspraak: 040 711 43 27
Erkende Gtechniq Detailer
Nederlands | English

Keramische lakverzegeling

De meest exclusieve keramische lakverzegeling

Voor de bescherming van nieuwe of net herstelde autolakken gebruiken wij de keramische lakverzegelingen van Gtechniq. De keramische lakverzegelingen van Gtechniq, oftewel glascoatings, behoren tot het hoogste segment binnen de autobranche. Een harde kristal laag op nanotechnologie basis zorgt voor een beschermende werking op de lak van een auto. De coating zorgt voor een zeer gladde en extreem glanzende toplaag over de lak die bescherming bied tegen krasjes van de wasstraat, een vuil- en waterafstotende werking geeft en de lak beschermd tegen invloeden van buitenaf. Gtechniq kent twee verschillende basis coatings: de Gtechniq serum Light en de Gtechniq serum Ultra. Deze basiscoatings geven een bescherming van 5 en 9 jaar, en vallen in deze periode onder een garantiestelsel. De Gtechniq EXO coating kan over de basis coating worden aangebracht en zorgt voor extra glans en een extra harde toplaag. Hierdoor in de lak nog beter beschermd en is de glans zeer opvallend en verbazingwekkend. 

Premium care

Veilig gestald: Uw auto staat bij ons veilig binnen gestald. Er is 24/7 camera bewaking, de poorten zijn omgeven met elektrische inbraakbeveiliging. 

Vakmanschap: U kunt bij ons terecht voor echt vakmanschap. Wij leveren exclusieve kwaliteit en werken met het meest professionele personeel.

Professionele service: Met uiterste zorg en veiligheid behandelen wij uw auto en zorgen we ervoor dat u zorgeloos een geweldig resultaat kunt verwachten.

Partnered with

Vrijblijvende prijsopgave

Vragen? Neem via onderstaande formulier direct contact met ons op. Wij komen binnen 1 werkdag bij u terug.

Give your car the royal treatment