-

Bel voor een afspraak: 040 711 43 27

Erkende Gtechniq Detailer

Mon-Fri: 9:00 am – 5:00

Bel voor een afspraak: 040 711 43 27
Erkende Gtechniq Detailer
Nederlands | English

Auto polijsten in Eindhoven​

Auto polijsten in Eindhoven

Het veelvuldig laten wassen van uw auto in de wasstraat, het wassen van uw auto zonder de juiste producten of de veroudering van de lak zorgen allemaal voor het ontstaan van krasjes in de lak. Deze krasjes geven de autolak een doffe uitstraling en in de juiste lichtinval zijn ze zelfs zeer goed zichtbaar. Wij zijn expert op het gebied van lak-herstel en herstellen de autolak door in meerdere stappen met onze polijst machines te werk te gaan. Diepe en oppervlakkige krasjes worden weg gepolijst en de ware glans van de lak komt weer naar boven. Uw auto verkeerd daarna weer terug in nieuwstaat, en vaak zelfs beter.

Partnered with

Onze auto polijst producten

Crystal serum ultra Gtechniq

Tekst

Crystal serum light Gtechniq

Tekst

Premium care

Veilig gestald: Uw auto staat bij ons veilig binnen gestald. Er is 24/7 camera bewaking, de poorten zijn omgeven met elektrische inbraakbeveiliging. 

Vakmanschap: U kunt bij ons terecht voor echt vakmanschap. Wij leveren exclusieve kwaliteit en werken met het meest professionele personeel.

Professionele service: Met uiterste zorg en veiligheid behandelen wij uw auto en zorgen we ervoor dat u zorgeloos een geweldig resultaat kunt verwachten.

Vrijblijvende prijsopgave

Neem via onderstaande formulier direct contact met ons op. Wij komen binnen 1 werkdag bij u terug.

Give your car the royal treatment