-

Bel voor een afspraak: 040 711 43 27

Erkende Gtechniq Detailer

Mon-Fri: 9:00 am – 5:00

Bel voor een afspraak: 040 711 43 27
Erkende Gtechniq Detailer
Nederlands | English

Over ons

Het team

In de regio Eindhoven is X-clusive Car Care het meest vooraanstaande autopoetsbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Wij werken samen met o.a. Groeneveld Autoschade, Verhagen Automobielen en Van Aaken Renault en verschillende andere bedrijven en particulieren klanten. Wij bieden een breed scala aan diensten aan zoals lakherstellen door middel van polijsten, complete in- en exterieur reinigingen, maar onze specialiteit ligt bij het aanbrengen van Gtechniq lakverzegelingen. Deze lakverzegelingen beschermen uw lak tegen omstandigheden van buitenaf, geven een enorme glans en zorgen voor een water- en vuilafstotend vermogen. 

Partnered with

Premium care

Veilig gestald: Uw auto staat bij ons veilig binnen gestald. Er is 24/7 camera bewaking, de poorten zijn omgeven met elektrische inbraakbeveiliging. 

Vakmanschap: U kunt bij ons terecht voor echt vakmanschap. Wij leveren exclusieve kwaliteit en werken met het meest professionele personeel.

Professionele service: Met uiterste zorg en veiligheid behandelen wij uw auto en zorgen we ervoor dat u zorgeloos een geweldig resultaat kunt verwachten.

Give your car the royal treatment