-

Bel voor een afspraak: 040 711 43 27

Erkende Gtechniq Detailer

Mon-Fri: 9:00 am – 5:00

Bel voor een afspraak: 040 711 43 27
Erkende Gtechniq Detailer
Nederlands | English

Geurverwijdering

Geurbehandelinig

Vieze geuren door sigaretten rook, een vorige eigenaar of een muffe airco lucht kunnen het rijplezier en comfort in uw auto sterk verminderen. Het verwijderen van nare geuren uit de auto is ontzettend lastig. Daarvoor hebben wij een speciale geurbehandeling ontwikkeld met met behulp van de speciaal ontwikkelde AirShocker™ van Gtechniq. Onze vakmannen kunnen met behulp van de AirShocker alle vieze geuren van de vorige eigenaar weghalen. 

Speciaal ontwikkelde geurbehandeing
AirShocker™ is met onze hulp speciaal ontwikkeld voor de auto-industrie werkt op basis van chloordioxide, een gas wat een reactie aangaat met de geurverwekker en deze onschadelijk maakt in plaats van maskeert. Deze toepassing werkt vele malen beter dan het vaak gebruikte Ozon gas.

Als u uw auto brengt voor een geurbehandeling zal de auto 24 uur bij ons verblijven voor een langdurige inwerking. 

Premium care

Veilig gestald: Uw auto staat bij ons veilig binnen gestald. Er is 24/7 camera bewaking, de poorten zijn omgeven met elektrische inbraakbeveiliging. 

Vakmanschap: U kunt bij ons terecht voor echt vakmanschap. Wij leveren exclusieve kwaliteit en werken met het meest professionele personeel.

Professionele service: Met uiterste zorg en veiligheid behandelen wij uw auto en zorgen we ervoor dat u zorgeloos een geweldig resultaat kunt verwachten.

Partnered with

Vrijblijvende prijsopgave

Last van een vieze geur in de auto? Neem via onderstaande formulier direct contact met ons op. Wij komen binnen 1 werkdag bij u terug.

Give your car the royal treatment