Projecten

Waterafstotendheid Ultra Black coating na 1 jaar
Waterafstotendheid Ultra Black coating na 1 jaar

Lakverzegeling waterafstotendheid

Deze Tesla model 3 is behandeld met de Ultra Black coating. In de afbeeldingen wordt de waterafstotendheid een jaar na de coating weer gegeven.

Type auto: Tesla Model 3
Type product: Gtechniq Ultra Black (serum Ultra + EXO)

Voor
Na

Full correction

Deze Saab (youngtimer) kwam in onze werkplaats om een nieuw leven ingeblazen te krijgen en is van binnen en buiten volledig hersteld. Met meerdere stappen polijsten zijn alle krasjes en doffe lak verwijderd en is de ware glans naar boven gekomen.

Type auto: Saab
Type product: Full correction

Zij-aanzicht
Voor-aanzicht

Lakverzegeling Ultra Black

Deze Mercedes-Benz V-klasse is behandeld met de meest exclusieve lak-verzegeling, de Gtechniq Ultra Black. De combinatie van een onderlaag met serum Ultra en een toplaag van EXO zorgt voor een onmisbare glans en extreme bescherming tegen krasjes. Deze V-klasse ziet er beter dan nieuw uit en is niet te missen.

Type auto: Mercedes-Benz V-klasse
Type product: Gtechniq crystal serum Ultra + EXO

Voor
Na

Interieur Royal Treatment

Deze BMW 2 serie kwam in onze werkplaats voor een interieur reiniging. De leren stoelen waren diep vervuild en zijn met uiterste zorgvuldigheid weer in nieuwstaat hersteld. Na de grondige reiniging is het leer geconserveerd om de levensduur en soepelheid te waarborgen.

Type auto: BMW 2 serie
Type product: Interieur Royal Treatment

Zij-aanzicht
Serum Light

Lakverzegeling serum Light

Deze Range Rover Evoque is na een grondige lakcorrectie gecoat met de Gtechniq Serum Light. De extra glans is onmisbaar en deze Evoque rijdt al glanzend rond.

Type auto: Range Rover Evoque
Type product: Gtechniq Crystal Serum Light