-

Bel voor een afspraak: 040 711 43 27

Erkende Gtechniq Detailer

Mon-Fri: 9:00 am – 5:00

Bel voor een afspraak: 040 711 43 27
Erkende Gtechniq Detailer
Nederlands | English

Auto interieur reiniging​

Auto interieur reiniging

Het interieur van uw auto is de plek waarin u de auto beleeft, maar ook leeft. Vervuiling van het interieur ontstaat dan ook continue, maar ongelukjes kunnen ook gebeuren. Alle auto’s die bij ons voor een interieur reiniging komen worden ook van buiten gewassen. Vervolgens reinigen we het vervuilde interieur zeer zorgvuldig waardoor het een complete metamorfose ondergaat en weer in nieuwstaat wordt afgeleverd. Ook reinigen en conserveren wij lederen bekleding zodat het leer beschermd blijft en een langere levensduur heeft. Stoffen bekleding wordt bij ons geshamponeerd om vlekken en kringen te verwijderen. 

Alleen in combinatie met exterieur reinging.


Werkzaamheden

Wassen

Alle auto’s worden bij ons volledig met de hand gewassen. Als eerste wordt de auto met de hogedrukspuit afgespoten en volledig bedekt met de Gtechniq Citrus Foam om vastzittend vuil los te weken. Ook de sponningen worden meegenomen. De velgen worden met Gtechniq W6 Iron & General Fallout remover ingespoten en met een zachte borstel gereinigd. Al het losgekomen vuil wordt van de auto afgespoten en vervolgens wordt de auto met een speciale zachte spons gewassen. Ook de matjes kunnen op verzoek uitgespoten worden. Na het wassen kan de auto ingespoten worden met Gtechniq EasyCoat of Gtechniq C2, de kristal vervangers van traditioneel waxen. 

Interieur

Na het wassen en het reinigen van de sponningen wordt het interieur onder handen genomen. Een grote felle lamp wordt in het midden van de auto gehangen om al het vuil zichtbaar te krijgen. Het interieur wordt volledig ontdaan van vuil en verontreiniging en het leer wordt gereinigd en verzadigd met de speciale leerbeschermer L1 van Gtechniq. Alle panelen, de deuren, het dashboard en het stuur worden gereinigd met interieur reiniger, een zachte kwast en een luchtpistool. Ook de ramen worden van binnen en buiten schoongemaakt. Een mat, schoon en vetvrij interieur is het eindresultaat.  

Partnered with

Premium care

Veilig gestald: Uw auto staat bij ons veilig binnen gestald. Er is 24/7 camera bewaking, de poorten zijn omgeven met elektrische inbraakbeveiliging. 

Vakmanschap: U kunt bij ons terecht voor echt vakmanschap. Wij leveren exclusieve kwaliteit en werken met het meest professionele personeel.

Professionele service: Met uiterste zorg en veiligheid behandelen wij uw auto en zorgen we ervoor dat u zorgeloos een geweldig resultaat kunt verwachten.

Vrijblijvende prijsopgave

Interieur laten reinigen? Neem via onderstaande formulier direct contact met ons op. Wij komen binnen 1 werkdag bij u terug.

Give your car the royal treatment