-

Bel voor een afspraak: 040 711 43 27

Erkende Gtechniq Detailer

Mon-Fri: 9:00 am – 5:00

Bel voor een afspraak: 040 711 43 27
Erkende Gtechniq Detailer
Nederlands | English

De specialist in coatings voor de regio Oirschot

De meest exclusieve keramische lakverzegeling

De specialist in coatings voor de regio Oirschot Ceramic coating is in de afgelopen jaren steeds bekender geworden en is de markt sterk gegroeid. Bovendien zijn het aantal merken (Ceramic-coatingen) dat vertegenwoordigd wordt in Nederland sterk toegenomen. Het scala aan producten dat predikt een glas-coating te zijn wordt groter en groter, maar zijn al deze merken ook wel degelijk een vorm van “Ceramic-coating” en wat zijn dan de basis kenmerken zoals hardheid, slijtvastheid, duurzaamheid, etc?
Om een goed eindresultaat te behalen, heb je een goede voorbereiding nodig. Voor de ceramic coating betekent dit dat de autolak eerst grondig gereinigd dient te worden met onze Bubblemax shampoo, gevolgd door een behandeling met de klei doek of andere clay bar.

Nu de lak schoon is, zal deze gecorrigeerd moeten worden. Hiermee bedoelen we het verwijderen van alle krassen en beschadigingen door de autolak te polijsten. Dit ondersteunt de uiteindelijke glans en diepte van de kleur. Voor het beste resultaat, adviseren wij u dit te laten doen door een professional, die de benodigde kennis en ervaring heeft. U kunt hiervoor uiteraard terecht bij een van onze geaccrediteerde installers, zodat u gegarandeerd bent van het beste eindresultaat. Bekijk voor een installer bij u in de buurt, het overzicht van onze geaccrediteerde installers

De autolak is nu schoon en gecorrigeerd, maar ook meteen heel erg kwetsbaar. Een veeg met een vuile doek of gewoon dagelijks gebruik kan er al voor zorgen dat de autolak snel weer krast en hierdoor zijn glans en diepte verliest. En hier heeft u nu juist in geïnvesteerd om deze perfect te krijgen. U bent dus op zoek naar een beschermende, harde laag, die zich diep in de autolak nestelt en beschermt tegen het beschadigen van de autolak.

De voordelen op een rijtje:

  • De ceramic coating heeft een hardheid van 9H op de schaal van Mohs*
  • Beschermt de lak tegen gebruikssporen en krassen in de wasstraat
  • Ceramic coating sluit de lak geheel in waardoor het beschermt tegen oxidatie en roestvorming
  • Ceramic coating beschermt tegen boomsappen, dierlijke resten zoals insecten en (luizen)poep, Uv-straling en zure regen
  • Ceramic coating geeft de hoogst mogelijk reflectie van uw lak
  • Ceramic coating heeft een zelfreinigende werking; uw auto blijft langer schoon
  • Ceramic coating is bestand tegen een temperatuur tot 1300°C. Dit voorkomt bijvoorbeeld het inbranden van remstof op uw velgen.
  • De uitzonderlijke slijtvastheid van de ceramic coating maakt, mits goed onderhouden, een levensduur mogelijk van 5 tot 10 jaar.

Wat doet een Ceramic coating?

Ceramic is, met een schuurbestendigheid van 7H op de MOH schaal, één van de meest schuurbestendige materialen die we kennen. Het is een mineraal dat bestaat uit siliciumdioxide, ook wel bekend als silica. Door gebruik te maken van alcohol, olie of een ander soort drager i.c.m. een hechtmiddel, wordt er een dun laagje silica op de autolak aangebracht. Deze vloeistof, in principe dus de ceramic coating, hecht zich op Nano niveau aan de autolak. De ceramic coating deeltjes zijn zo klein dat zij tot bijna atoomniveau hechten in de autolak. Hierdoor ontstaat er een zeer krachtige verbinding, welke zonder problemen jaren mee gaat.

Premium care

Veilig gestald: Uw auto staat bij ons veilig binnen gestald. Er is 24/7 camera bewaking, de poorten zijn omgeven met elektrische inbraakbeveiliging. 

Vakmanschap: U kunt bij ons terecht voor echt vakmanschap. Wij leveren exclusieve kwaliteit en werken met het meest professionele personeel.

Professionele service: Met uiterste zorg en veiligheid behandelen wij uw auto en zorgen we ervoor dat u zorgeloos een geweldig resultaat kunt verwachten.

Partnered with

Give your car the royal treatment