-

Bel voor een afspraak: 040 711 43 27

Erkende Gtechniq Detailer

Mon-Fri: 9:00 am – 5:00

Bel voor een afspraak: 040 711 43 27
Erkende Gtechniq Detailer
Nederlands | English

Krassen van de auto verwijderen​

Krassen van de auto verwijderen

Door veelvuldig wasstraat gebruikt, de auto wassen zonder het gebruikt van de juiste producten of de veroudering van de lak zorgen voor krasjes in de lak. Deze krasjes geven de auto een doffe uitstraling en in de zon zijn deze krasjes zeer goed zichtbaar. Om uw auto weer in nieuwstaat te herstellen bewerken wij de lak met meerdere verschillende polijst machines. Als expert op dit gebied zorgen wij ervoor dat de krasjes verdwijnen en de ware glans terug in de lak treed. Uw auto zal na ons werk weer in nieuwstaat verkeren en vaak zelfs beter. 

Premium care

Veilig gestald: Uw auto staat bij ons veilig binnen gestald. Er is 24/7 camera bewaking, de poorten zijn omgeven met elektrische inbraakbeveiliging. 

Vakmanschap: U kunt bij ons terecht voor echt vakmanschap. Wij leveren exclusieve kwaliteit en werken met het meest professionele personeel.

Professionele service: Met uiterste zorg en veiligheid behandelen wij uw auto en zorgen we ervoor dat u zorgeloos een geweldig resultaat kunt verwachten.

Partnered with

Vrijblijvende prijsopgave

Last van een kras op de auto? Neem via onderstaande formulier direct contact met ons op. Wij komen binnen 1 werkdag bij u terug.

Give your car the royal treatment