-

Bel voor een afspraak: 040 711 43 27

Erkende Gtechniq Detailer

Mon-Fri: 9:00 am – 5:00

Bel voor een afspraak: 040 711 43 27
Erkende Gtechniq Detailer
Nederlands | English

Lakverzegeling

Gtechniq Crystal Serum Light

De Gtechniq Crystal Serum Light is de consumenten versie van de wereld bekende Crystal Serum Ultra lakbescherming. Het levert tot 80% van de prestatie van de Serum Ultra. 

Het geeft een zeer goede glans, kras- en chemicaliën bescherming en water- en vuilafstoting. Veel beter dan andere keramische coatings.

Levensduur van 5 jaar. 

Gtechniq Crystal Serum Ultra

De Gtechniq Crystal Serum Ultra is hét top-product binnen de keramische coatings en geeft een onvergelijkbare glans, oppervlakte gladheid en kras- en chemicaliën bescherming.

De duurzame, glanzende en extreem harde structuur van de Serum Ultra geeft de lak een onovertroffen bescherming tegen invloeden van buitenaf. 

Levensduur van 9 jaar.

Gtechniq Crystal Serum Ultra Black

De Gtechniq Crystal Serum Ultra Black is een combinatie van de Serum Ultra en de Gtechniq EXO. De Serum Ultra zorgt voor een zeer beschermende en slijtvaste onderlaag waar twee lagen EXO coating over aangebracht worden. 

De EXO is een definitieve hydrofobe coating met de nieuwste lak-bescherming technologie. De hoge hydrofobe werking maakt de lak extreem water- en vuilafstotend wat onderhoud vergemakkelijkt.

Het over-coaten van uw auto met EXO geeft een duurzame en geweldige glans, en beschermd extra tegen chemicaliën en vlekken, waardoor uw autolak nieuw blijft voor vele jaren.

Levensduur van 9 jaar.

Partner van Groeneveld Autoschade

Veilig gestald: Uw auto staat bij ons veilig binnen gestald. Er is 24/7 camera bewaking, de poorten zijn omgeven met elektrische inbraakbeveiliging. 

Vakmanschap: U kunt bij ons terecht voor echt vakmanschap. Wij leveren exclusieve kwaliteit en werken met het meest professionele personeel.

Professionele service: Met uiterste zorg en veiligheid behandelen wij uw auto en zorgen we ervoor dat u zorgeloos een geweldig resultaat kunt verwachten.

Give your car the royal treatment